AKTUELNO

Razočarana!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka je Maša Mihailović. Maja Marinković je razočarana reakcijom porodice Stanislava Krofaka, smatra da nije zaslužila takav tretman. Aneli Ahmić nikad zadovoljnije njenim odnosom sa Janjušem, smatra da više niko ne stoji na putu njihove ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Da li opet radiš na tome da se obistini ono Mićino da Stanislav ne zna još uvek sa kim je ušao u vezu? -pitala je voditeljka.
Ja sam rekla veza sa mnom nosi težnu, nije lako biti u vezi sa Majom Marinković, ja sam sve svoje greške priznala, ako ti neko lupi šamar naravno da ćeš mu uzvratiti. Ja nisam Stanislavu ništa naštetila, nećemo više imati odnose i to je to. Ja nisam ograničena devojka i ovo je poniženje mene što je njegova porodica rekla - obrusila je Maja.
Pitanje za Miljanu: Dobar si komentator, šta misliš koliko će trajati veza Mione i Ša? -rekla je voditeljka.
Trajaće dok ne dođe do kapije pred izlazak, ona će se pomiriti kasnije sa Stanislavom -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Matoru: Šta je to zanimljivo pisalo na uskršnjoj hrani Anite i Anđela?
Neko mi je rekao da imam korpu pa sam gledala čije je šta, mislila sam da je to moja korpa - rekla je Matora.
Pitanje za Aneli: Juče ste u krevetu pričali o vašem nepoverenju, da li si sigurna da je on pravi muškarac za tebe? -pitala je voditeljka.
Da, on je meni to pokazao i dokazao, ja nikad nisam osetila da on mene ne voli, najviše mi je smetalo kad govori javno neke stvari koje smo mi pričali, mislim da nemamo više ni jednu prepreku. Maja se dosta mešala u naš odnos, sad se situacija malo promenila i nemamo više nikakvu prepreku -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š