AKTUELNO

Burno!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Jovana Tomić Matora nastavila je svoje izlaganje.

Ja sam pričala da meni nije normalno da ti porediš Janjuša i Alibabu. Što ti imaš pravonda to kažeš ishitreno, a ja ne. Netrpeljivost će biti do poslednjeg dana. Neću da dozvolim da se ovde ubacuju neke stvari. Anđelo mi je j*bo mamu maminu. Ovde se ne radi o seksualnoj orijentaciji, nego žele da me ocrne, da sam ja loša - rekla je Matora.
Smatram da mi je greška što sam branio Matoru. Jelena i ja smo direktno ušli u sukob sa Anitom i Anđelom. Meni je njihova veza bila zanimljiva za rijaliti. Ispada da je Matora čekala momenat da dođe do kraha njihove ljubavi. Matora je videla da ništa neće dobiti ovim, ali razumem je potpuno. Mesecima je lagala hoću da ćutim ili ne, ali joj je krivo što Anita ima nekog drugog. Njena pobeda će biti njihov rastanak. Neki ljudi sad čine Matoroj medveđu uslugu. Trebalo bi da je puste da izbaci sve. Ne kajem se za to što sam radio. Matora nije ispala fer prema Jeleni i meni. Tebi bi bilo lakše da imaš neku osobu i pomoći će ti jednog dana - rekao je Ivan.
Slažem se za većinu. Nisam spremna sad za nekog novog. Ne želim da ih razdvojim, ali pogodila me je ta nepravda i još više motivisala - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je vrlo jasno govorila da ima sujetu i ego, da bi možda oprostila. Ne mislim da su njih dve trebale da ostanu u odnosu, mislim da je to bilo lažno. Anita je nju nazvala ružnom prošlošću. Smatram da Anita treba da bude sa Anđelom, ja sam to i podržala. Smatram da je Matora prebolela, nego je sad radi sujeta. Niko nikom ovde ne čini medveđu uslugu. Ima pravo da ustaje na uvrede - kazala je Žana.
Ne treba ni da ih pominjem, sami se pojave. Tvoja drugarica, Žana, nijednom nije ustala za tebe. Zato, vi nikom niste prijatelji - ubacio se Ivan.
Dečko, javila sam se za komentar - odbrusila je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sad pričala, pa je ona ustala - odbranila je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.