AKTUELNO

Napeto na samom početku večeri!

Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Prvo pitanje koje je postavio voditelj Milan Milošević postavio je Mioni Jovanović. Ona je otkrila da li bi se vratila Stanislavu Krofaku, da je on izrazio želju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Darka na intervjuu si rekla da ti je baš krivo jer Stanislav nije pokušao da te vrati - glasila je konstatacija.
Da, tako je. Ja sam rekla da mi je krivo jer nije prišao na početku, samo da vidi da ne bi mogao da me vrati, jer je rekao da bi uspeo u tome, da je želeo - kazala je Miona.
Ovo je čist ego - dodao je Stanislav.
Nisam ni ja sam znao kad je on došao da li bi se pomirila, ali mi je sad sve jasno. Sad joj verujem - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da bi mogao da je vrati, da je želeo? - upitao je Milan.
Ne verujem. Jedino što je činjenica je da je bila veoma zbunjena i kontradiktiorna tokom izlaganja, ali dobro - rekao je Ša.
Mislim da je i Stanislav naglo promenio ponašane od momenta kada sam ja rekao da su Miona i Ša imali se*s. Ne znam više šta se sve tu dešava. S druge strane, Miona i Ša su u totalno zamršenom odnosu. Mislim da se tek sad dešava rasplet. Miona veštački čuva mir sa Ša - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne osećam da je to na silu, iskreno. Ako je to tako, onda je ona najbolesnija osoba na svetu - rekao je Ša.
Milane, ja sam bila onakva na početku kad je Stanislav ušao, jer sam prosto takva. Pokušavala sam da istreram svoju priču, nisam imala lošu nameru. Iz sebe sam sve tada izbacila kada je on u pitanju. Ja se ne ponašam lažno prema Ša. Sada nemamo probleme u odnosu jer je sve kako treba - rekla je Miona.
Ne znam više šta da mislim kad sve ovo čujem. Ja mislim da ovo što sad vidimo kod Stanislava nije stav, nego emocija. Njegova porodica je jasno stavila do znanja da ne zamera Mioni ništa, čak i pored toga što ga je ostavila. Tu se jasno vidi šta oni misle. Ona je nakon rekla da joj je drago jer tako misle - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.