AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veličković, kako bi prokomentarisala čestitke koju je dobila ona, ali i njen dečko Borislav Terzić Terza.

Rekla si danas kada su stigle čestitke, tebi nije čestitka, rekla si da ćeš se od svega oprati, ali da on njega nikada nećeš
Zato što me je blam, jer ustane ovde i laže. Zna meni da probija ovde mozak nekim stvarima koje su bile pre njega. Tako da, ona je njemu poslala tu čestitku i za Novu godinu, pravio se lud, a sada kaže da se setio naknadno kada je pričao sa Munjom posle mesec dana - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što je bilo slavlje u Kaluđerici kada si dobila - pitao je voditelj.
Zato što me ne prihvataju i ne podnose organski, što se mene tiče, neka slave, šta ću im ja. Nisam očekivala da će da pozdrave, jer da jesu, zapitala bih se da li su normalne da to urade posle svih uvreda. Ja ne shvatam da me njegovi vređaju - rekla je Veličkovićeva.
U kakvom ste vi odnosu - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa zajedno smo mi, ali to nije poenta. Što ne kažu: "Što vređaš njenu porodicu?" - rekla je Milica.
Ja sam kačio tu pesmu "Topovska 18", ona se meni javila na instagram, pitala me je da li sam bio u "Zadruzi", pitala me je kako je to. Mi smo se čuli...Rekao sam joj da ulazim u "Elitu", rekla je da će da bude moja podrška. Žena je udata, ali je u zategnutom odnosu sa mužem, stavila je slovo "D"...Svaki put kad ustane ona me blati i pi*a po meni. Ja sam rekao da ćemo biti do kraja zajedno, kada izlazim, videću sve- rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj ti šta ti priča brat, gledaj ti svoja posla - rekla je Milica.
On zna kakav sam ja, meni i bratu je šifra "Mare" da je sve dobro...Ja imam emocije prema njoj. Ja kad nju vidim da uzme da jede sama, mene duša boli, ja sam s njom u svađi i jedem - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.