AKTUELNO

Žestoko opleo!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Nikoli Lakiću.

Ja sam samo prokomentarisao u onoj situaciji kada se Maja obrušila na Aneli i govorila joj da joj ćerka gleda se*s, sada se Maji vratilo. Ne znam da li će moći da izdrži, ali sa njegovim karakterom će moći. Mislim da Maja to neće moći da izdrži, nevolje u raju tek sad kreću. Mislim da Maja neće ostati imuna da ne uvredi ženu njegovu bivšu, mislim da će to tek eskalirati u nekom narednom periodu - rekao je Nikola Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam iznenađen pismom. Njih dvoje oboje imaju neku prošlost, Maja je to imala pred kamerama. Meni deluje da je glavni problem Maja, njima se tu nešto ne sviđa. Ja sam stekao utisak da je ćerka pričala u ime svoje majke. Zašto bi žena koja je udata i srećna odgovarala na bilo koju njegovu priču. Kada hoće porodica da se izuzme, može lagano. Ako je Maja rekla da je ona bolesnica, bolesno je. Ćerku razumem jer joj to smeta, niko ne bi voleo da gleda tatu da ima takve scene po televiziji. Ja ne mogu to da doživim tako. Ja razumem nju ćerku. Zamisli tog njenog muža koji sluša kako ona komentariše njenog bivšeg - rekao je Marko.
Da li znaš da je ona hvalila Mionu - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš da je onda problem Maja Marinković. Kada te nešto ne interesuje, onda te ne interesuje. Meni je drago i treba da se oglašavaju i da pričaju, ovde normalno mišljenje o 98 posto kuće ne možeš dobiti - rekao je Đedović.
Ovde tata, mama, brat i ćerka zameraju. To je glavni problem - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.