AKTUELNO

Dao svoj sud!

Naredni sagovornik novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića bio je Lepi Mića, koji je progovorio o svom sukobu sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je rekla da ja ganjam mlade devojke, a na to sam ja rekao da ona bolje pripazi na njenog tatu, koji kači devojke svakodnevno na svojom profilu - kazao je Mića.
Moj tata je slobodan, a ti si oženjen - dodala je Maja.
Meni ovde svako ume da kaže sve i svašta dok se svađa sa mnom. Maja smatra da je normalno da meni kaže sve i svašta, a kad ja njoj vratim, ni pola istom merom, ona govori sve i svašta. Maja ne treba da komentariše zbog sebe na taj neki način. Maja me je od početka rijalitija pitala kada će i da li će Car ući, a sad očejue da ću da verujem u vezu sa Stanislavom?! - rekao je Mića.
Imali su i frugi ljudi svoje bivše partnere i različite odnose, pa veruješ u njihovu ljubav - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ne zna da sam ja je*ao mater ovde Boži i Bori, da sam je čak i branio, ali joj to nisam rekao. Ona sad meni je*e mater. Zaboravlja koliko sam joj pomogao. Ne mrzim je, nikada je nisam mrzeo - kazao je Mića.
Aneli, šta se trenutno dešava sa Janjušem i tobom - upitao je Darko.
On je imao neke svoje burne reakcije. Ja njega volim, iskreno, ali me je i strah da pričam da ga volim. Ovde neki takmičari govore da ja želim Janjuševe pare nakon rijalitija, to je takva glupost, zbog koje ja ne mogu ni da pričam o tome kako sam i šta mi je na duši. Ni sa kim nisam osetila takvu povezanost - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.