AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević obavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom, koja je progovorila o sukobu sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da Matora laže i blefira kada kaže da je načula kako tvoji drugari smatraju da nisi zaljubljen u Anitu? - upitao je Darko.
Ko je to rekao njoj, golub pismonoša? Darko, Matora nema nikakvih dodirnih tačaka sa mojim prijateljima. Hvala Bogu da se ne družim sa ljudima koji imaju bilo kakve veze sa njom. Njih ne zanima da se bave takvim stvarima. Matora može da govori šta želi - rekao je Anđelo.

Nakon Anđela Rankovića, Jovana Tomić Matora je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem.

Kakav je tvoj sveobuhvatni utisak nakon izlaganja Anite i Anđela? - upitao je Darko.
Ovde se priča s nekakvom sigurnošću, a ne vidi koliko je ispala glupa. Ona prvo priča kako sam je ja ''kupovala'' kuvanjem, a danas je napravila frku kako sam je ja ponižavala u vezi - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponižavala me je, pa je onda radila neke stvari kako bi bi zamazala oči - kazala je Anita.
Darko, meni je savršeno bilo pored nje. Moja krivica nije to što se ona dopisivala s Mateom pre i posle naše svadbe. Neću da ona svaljuje krivicu na mene kako je zbog odnosa sa mnom bila na nekakvom krivom putu. Ona je bila ta koja je mene manipulisala. Ja sam se u jednom momentu sa Đedovićem povađala samo zbog nje - kazala je Matora.
Anita govori da je povredila tebe, a ne tvoju porodicu, dok si ti vređala njenu - kazao je Darko.
Darko, ja bih volela da mogu normalno da pričam sad. Ti si postavljao hipotetička pitanja o tome kako bih ja reagovala da znam da je nešto njena majka izjavila za mene. Ja nisam sama krenula da spominjem članove njene porodice. Kada je reč o Anđelu, on je ovde govorio prvi kako nisam renovirala kuću, kako ne pomažem mojima, a posle govori nešto za mene? Govori kako je pobednik kada su u pitanju žene, a mene krivi da sam ta koja se sa njim takmiči. Sedam istih žena smo imali. On govori da nemamo isti ukus, kako to?! Nema problem s tim, one su bile i sa njim i sa mnom. Kada je reč o tome ko mi je rekao da su njegovi drugari rekli da nema emocije prema Aniti, to je osoba koja je takmičar. Možda je bivši, možda je sadašnji, ali ta osoba ,bi mogla da bude kažnjena ako kažem ko je - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.