AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Nastavljamo sa gledanjem klipova ogovoranja, spletki i podvala koji do sada još uvek nisu viđeni. Aneli Ahmić otkrila da bi se pomirila sa Janjušem jer i dalje gaji emocije ali da joj razum govori drugačije, on smatra da ona i dalje voli Asmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad pričaju drugi ljudi ćutim jer na mene ne mogu da utiču, to mene ne može da pokoleba. Kad spustiš loptu ti ne dozvoljavaš da neko priča o nečemu, ja nisam rekao ništa da bi se svađao, izbegavam sve više sukobe -rekao je Janjuš.
Ti ako si spustio loptu treba da mi odgovoriš na neke stvari, a ne da pričaš danas jedno sutra drugo -rekla je Aneli.
Ne zanima me čoveče, samo nemoj da izvučeš iz mene da te vređam -rekao je Janjuš.
Ja sam sa Miljanom okej i dajem joj prostor zbog sebe, tako sam kroz život uvek radila. Ko će ubediti ljude da se nećemo pomiriti a i to se niko ne zna. Postoji mogućnost sa moje strane i volela bi biti sa njim ali razum mi govori da ne budem, meni ovde ljubav ne prevladava a i on ne želi ništa od toga -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Oprosti ali ja ne znam šta je ovo čoveče -rekao je Janjuš.
On sedi sa ljudima ovde koji su me nazivali folirantom stalno i govorili mi najgore
Otišla si ku emisiju kod Miljane koja ga je najavila kao foliranta i trebala si da joj kažeš da ga voliš i da ne priča tako. Mnogo si imala nepravilnosti tu -rekao je Lakić.
Ja sam rekao da će sve doći na svoje i da će se vremenom sve rasčistiti, nije čovek bezveze rekao da može da te ima kad oće -rekao je Janjuš.
Ja mislim da on ima i dalje emocija prema njemu i akd nekog voliš ne možeš da isključiš to dugmetom, vidim da sve pomno prati šta ona priča -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š