AKTUELNO

Priznao grešku!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Nastavljamo sa gledanjem klipova ogovoranja, spletki i podvala koji do sada još uvek nisu viđeni. Nenad Aleksić Ša se izvinio Mioni Jovanović zbog haosa koji je napravio na slikanju, otrkio da je trebala još više da ga vređa.

Preterao sam stvarno, ne ljutim se ni za jednu uvredu, apsolutno je imala pravo. Malo me je vređala koliko sam jezivu scenu napravio. Valjda mi se sve nakupilo i reakcija mi je bila užasna. Sve je razumem, neću pričati ko je grešio ali ja sam rekao da mi treba vremena da skontam ko ima prave namere i bolje je što su mi pustili ovo kad vidim sebe i kad vidim koliko je potrešena -rekao je Ša.
Ti Miona pretrneš u tim situacijama, rekla si da tako nešto nikad nisi doživela? -pitao je Milan.
Imala sam ja takve rasprave ali ovakvo ponašanje još nisam video, trebalo je sve normalnije da prođe a on je otišao u totalno drugačiji ekstren, u takvim situacijama ne znam kako da reagujem. Tih dana sam htela da odem iz kreveta samo da ne potencira na razgovoru jer nisam htela da pričam sa njim. Maja je ispala korektna i rekla kako jeste, našao je crkvu u koju će da se moli -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam rekla, odma sam demantovala i rekla Mioni, niti sam to rekla niti bilo šta prigovorila, meni je to slikanje bilo skroz normalno. Da sam videla nešto loše rekla bi ali sve je bilo normalno, mi smo pod kamera stalno tako da ne vidim problem u slikanju -rekla je Maja.
Ne znam zbog čega je nastao cirkus oko toga -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š