AKTUELNO

Napeto na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Gledanje snimaka''. Na prvom video-klipu ove večeri prikazan je razgovor Uroša Stanića i Aneli Ahmić koji razgovaraju o Marku Janjuševiću Janjušu. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Janjuševiću, kako bi dao sud o onome što je video i čuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima je zanimljivo dok govore o meni, ali ne znam šta time postižu. Ona je rekla da ne želi da budemo u malom prostoru zajedno, jer beži od svojih emocija. Smatram da ne treba da beži od toga. Ja sam veoma jasno rekao da može samo da se spusti lopta da nema više ružnih reči. Ne postoji više šanda da se pomirimo. Nismo jedno za drugo. Da znam da bi ona bila drugačija kada bi se pomirili, sve bi bilo drugačije. Ovako nema ništa od toga - istakao je Janjuš.
Stojiš iza toga da od pomirenja nema ništa? - upitala je voditeljka.
Stojim iza toga - istakao je Janjuš.
Imam emocije prema njemu, ali nismo jedno za drugo. Da se sad pomirimo, to ne bi bilo to. Volim ga, ali sve prođe - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si Urošu da si taman krenula da se hladiš, ali da te je opet sustiglo - dodala je voditeljka.
Ne mislim u smislu emocija, nego da se polako navikavam da ne spavamo zajedno i da nije tu pored. Ne znam ni kako to da objasnim. Džaba da se vraćamo na početak, kad ne ide - dodala je Aneli.
Da se pomirite, šta misliš da bi tvoji rekli? - upitala je voditeljka.
Ne zanima me. Da su uticali na moje odluke, bila bih neka umetnica, a ne ovo sad. Istina je da utiče to što kažu sestra, mama i brat, ali je bilo nekih gorih situacija u kojima nisu mogli ništa. Niko ne može protiv mene i moje odluke - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ne bi nekakav uticaj imali roditelji. Za to sam saglasan u potounosti. Mislim da su se smirili po pitanju svađanja i uvreda. Svakako da nije trenutak za njihov razgovor, ali idu ka normalizaciji tog odnosa i spuštanja lopte. Aneli može da laže da emocije nestaju, ali ona stalno dolazi do mene da sazna šta on radi, kako je i kako se oseća kada je ona u pitanju - kazao je Đedović.
Marko, ja u njenim poslednjim izlaganjima u poslednje vreme više nisam mogao da nađem opravdanje, što ne dovodi u pitanje moje emocije prema njoj. Ne mogu da kažem da ja nju ne pogledam, ali su ovo neke druge stvari. Mogu samo kad sam besan da me se ne tiče - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.