AKTUELNO

Ne zna na čemu je!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Ukućani će danas imati priliku da čuju sva intrigantan pitanja koja su postavljali dragi gledaoci. Nenad Aleksić Ša žali zbog zoga što nije imao intimne odnose sa Mionom, Aneli Ahmić otkrila zbog čega je pikirala Janjuševu ženu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Mionu: Kako te nije sramota da kažeš za Ša da je blam a on je ostvaren dečko?
To sam rekla u afektu, ne slažem se sa tik da je blam ali kad ide po dvorištu i viče je blamantna situacija, nije me sramota njega kao osobe, ja njega ne doživljavam kao Ša nego kao mog dečka -rekla je Miona.
Slažem se sa Mionom, ja imam svoja razmišljanja ona ima svoja. Ja razmišljam da kad nekog voliš i osećaš ga mislim da su to prirodne i normalne stvari -rekao je Ša.
Mene ovde niko nije video da vređam nekoga ko ima odnose, kad vidim da neko stenje odma osuđujem tu osobu -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Maju: Nije te bilo briga što je Stanislav gledao u Mionu a pevaš za Cara oči su mi more jadransko? -rekla je voditeljka
Nije tačno, blam me je da spominjem bivšeg dečka, on je dobio dete i stvarno me ne zanima, imam svog dečka i super mi je sa njim a sad ta povezivanja su mi degutantna. Ja verujem svom dečku i ne verujem da bilo koga gleda, nije mi dao trunku povoda da pravim scene zbog njega -rekla je Maja.
Pitanje za Aneli: Zašto stalno spominješ Janjuševu bivšu ženu i misliš da su se dogovorili?
Kad ja spominjem ,rekla sam to samo jednom i to je to, vreme će svoje napraviti, videćemo kako će se šta dešavati. Niti ću spominjati ženu niti njega, neka vreme napravi svoje, nemam razloga da budem ljubomorna, nego kad je bila ta tema ništa meni njegove reakcije nisu govorile -rekla je Aneli.
Pitanje za Mionu: Kakve poglede si videla između Ša i Jelene?
To je bilo na početku i smetalo mi je to ali da tu ima nešto već bi se desilo tako da nemam šta da kažem -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š