AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje bilo je za Mionu Jovanović.

Da li ti smeta kada Ša kaže da si bitna u rijalitiju samo zahvaljujući njemu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smeta mi, to je njegovo mišljenje. Ja sam propraćenija zbog njega, naravno, svi preko njega, to je u pravu, ali je ružno što mi je tako rekao, jer nije normalan - rekla je Miona.
Ja kad uđem u crveno ne može Bog da dođe do mene, naravno da je kretenska izjava i pre nego što sam ja ušao, njeno ponašanje, po mom mišljenju je drugačija devojka od svih ovde - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Borba dva ega, totalno, borba ljudi koji ne žele da budu krivi ni za šta. Miona ima neopisivu želju da bude u pravu, on isto. Ne branim nikoga, govorim ono što mislim. On je u jedan ekstrem nenormalan, ona u drugi ekstrem. On jeste to rekeao u afektu, ali ima tu njegovog mišljenja. Miona u trećoj sezoni nije bila aktuelna, pa je bio i on prošle sezone, nije bio aktuelan. Siguran sam da ima njegovog mišljenja tu i kada je rekao za Stanislava, a ima i istine u svemu tome - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za učesnike koji pretežno borave u pušionici.

Pitanje za pušače iz pušionice: Baš ste ispu**li kod vaše prijateljice Vanje - glasilo je pitanje.
Ja ne mislim tako, iako bi ovi mufloni želeli da tako čuju. Mogli su to pitanje da postave dokazanom pu**ču polnih organa (Ivan). Nisam očekivala Stanislava, očekivala sam pre i Uroša Stanića - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja se od povratka, što se mene lično tiče, ponašala neobičnije. Govorila je da će rešetati, puno govoriti, izvela je neke zaključke napolju. Svi koji izađu napolje, nisu ni sanjali da će biti baraža i da će biti vraćeni. Njih dvoje je komentarisala u oblandama, ali se ponašala neobično - rekla je Kačavenda.
Odvratan je potez, nije ispala lojalna. Ne verujem da je imala zlu nameru, nije ispala prijatelj. Ispalo je katastrofalno to što je uradila, ja to njoj nikada ne bih uradila, ali dobro, ovde smo da vidimo ko je kakav - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.