AKTUELNO

Šok!

Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Aniti Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da ti je Matora najveći životni blam, kao i da ti se iz dana u dan gadi sve više. Kako to, obasni? - glasilo je pitanje.
Ne mogu da je gledam očima. Smeta mi njen glas, sve mi se gadi. To je počelo od momenta kad smo imale žestokui raspravu, prilikom čega je ona meni rekla svašta u vezi moje porodice - kazala je Anita.
Meni se Anita takođe zgadila. Ja jesam rekla svašta, ali ona mi nije ostala dužna - kazala je Matora.
Ova devojka nine normalna - dodala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita stalno govori da će da kaže neke stvari o meni, a ja je sad pozivam da otkrije baš šta to ima o meni - kazala je Matora.
Katastrofa je to što Matora radi, da se razumemo - istakla je Anita.
Anita nije rekla ni pola loših stvari, kao što je to uradila Matora. Naravno da Anita nakon nekih stvari koje je od nje čula ne može da veruje s kim je bila. Anita je lepo rekla da joj se zgadila nakon izrečenih stvari, a ne zbog njihove vetze - kazao je Anđelo.
Dobro, Anđelo. Da li je onda okej da Anita aludira na neke stvari koje nikako nisu istina? Što ona to radi, a meni govori da ćutim?! - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, velika je razlika kad ti govoriš stvari koje Aniti smetaju i koje su iznošenje informacija, a drugo kad se svađate i govorite jedna drugoj neke stvari - kazao je Anđelo.
U meni su se neke stvari kupljale. Desila se ta svađa. ja sam se njoj zgadila, ali i ona se meni zgadila. Ja sam lepo rekla sve što sam imala, veoma sam transparentna i jasna - kazala je Matora.
Ne bih ništa da dodajem na ovde gluposti. Matora sad namerno pokušava da produbi temu. Imam svog dečka, mene ona više ne zanima - istakla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.