AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Na redu je anketa za najpožrtvovaniju osobu u Beloj kući, ukućani šokirani plasmanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Na rećem mestu je Miona, čestitam ti -rekao je Milan.
Ja sam šokirana iskreno, jel moguće to. Ja jesam u odnosu sa Nenadom požrtvovana, nije lako biti sa njim u vezi, preživljavati i trpeti i sve. Prenaporen je i zbolg toga sam dobila tu titulu -rekla je Miona.
Ne smatram da je požrtvovana našem odnosu i šokiran sam. Neću da grešim dušu, možda zato što trpi pritisak od porodice, što se tiče veze trudi se ali može mnogo bolje. Izdvojio sam stvari koje ne može da nam škode -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu je Anita Stanojlović. Da li misliš da je to zbog veze sa Anđelom?
Mislim da je i zbog veze i zbog svega, slažem se sa njima -rekla je Anita.
Požrtvovana je jer je sopremna da izdrži razne stvari koje se ovde dešavaju, izuzetno mlada devojka i majka. spremna je da promeni sebe i sve ostalo, nastoji da bude sve bolja i bolja -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Anđelo Ranković -rekao je Milan.
Ja mislim da je to najviše zbog svoje porodice a onda i zbog mene, ušao je ovde trpi sve i svašta
Naravno da mi je drago zbog svega, drago mi je što je i Anita tu, počastvovan sam. Ja jesam osoba koja je požrtvovana i svojoj porodici i prijateljima -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š