AKTUELNO

Sujeta vlada!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Anđelo Ranković i Anita Stanojlović otkrili ko je sve ljubomoran zbog njihovih poklona koji su dobili za mesečnicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da kažem, ja sam za Miljanu rekla sve na nominacijama. Ja ne osećam potrebu da se svađam sa njom, kad ja budem htela to ću da radim, to sve govori o njoj, ne vidim potrebu da me provocira danas ceo dan. Rekla mi je da me samo je*u i da su pokloni od nekog drugog, p'evala je i Teodorinu pesmu.
Zašto vaša armija toliko pljuje Kačavendu? -pitao je Milan.
Pa zato što imamo sukob sa njom i naši ljudi nas brane -rekla je Anita.
Ona je prišla i izvinila se, mislim da nema razloga da se svađamo, to je što se tiče Miljane, ja prvi nikad nikog neću uvrediti -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao pi*ke ovde nominujete Miljanu što niste rekli dok je ona tu a sad menjate priču -rekla je Kačavenda.
Ja biram kad ću sa kim da se svađam i ovde postoje osobe koje imaju rat sa njom godinama, sve ostalo je za cirkus vaš. Kačavenda nas olajava na sva usta -rekao je Anđelo.
Mene ovi lepotani više ne zanimaju, nisu me ponudili ni sa tortom i uopšte me nisu ispoštovali -rekla je Miljana.
Ne mogu da verujem na šta je spao da se prepire šta su rekli fanovi. Mislim da je Kačavenda poslednja osoba koja bi bila ljubomorna na bilo šta što se tiče njih -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š