AKTUELNO

Šok!

Stanislav Krofak nastavio je raspodelu budžeta, prilikom čega se Uroš Stanić uvredio jer mu nije dodelio budžet koji je zaslužio.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše, mali budžet - kazao je Stanislav.
Pljuo si sad po sebi. Ja od samog početka tebe branim, a svađam se sa Mionom i Ša. Imao sam moračnu obavezu da budem uz tebe. Rekiao sam ti da ne pričaš o svingeraju, jer to ne priliči čoveku poput tebe, a ti si se naljutio. Razoičarao si me, jako. Svako govori o sebi - kazao je Uroš S.
Slađo, dobra si osoba, ali si u nekim momentima prevrtljiva. Ne ljuti se, mali budžet - kazala je Slađa Poršelina.
Ne ljiutim se. Mislim da sam dobar čovek - dodala je Slađa Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, super si lik, ali nemam za veći budžet. Mali budžet - rekao je Stanislav.
Lakiću, okej si lik. Imaš neke stavove koji se razlikuju od mišljenja drugih ljudi, ja to poštujem - dodao je Stanislav.
Hvala. Što se mojih stavova tiče, ja sam ponosan na sebe jer neke stvari vidim. Drago mi je jer su gledaoci izglasali Vanju, koja je pokazala da je poltron, a na kraju je pokazala ko je i šta je - kazao je Lakić.
Ne mogu da slušam da neko govori za Vanju da je poltron, jer smatram da nije tako. Jednostavno mislim da neki namerno pokušavaju da o njoj pričaju najgore, jer sami ne mogu da kažu ništa dobro - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj Janjuš sad hoće da uskoči da komentariše, a liže se ovde sa ljudima. Da ti nije bilo žene, ti bi bio klošar najveći mogući. Sram te bilo - kazao je Janjuš.
Ti si našao meni nešto da govoriš? Je*em te ko matoru drtinu. Upalio sam te, ne znaš gde se nalaziš - kazao je Janjuš.
Za tebe sam atleta, Janjuše. Pogledaj se kako izgledaš, pustio si stomačinu, sram da te bude. Živiš kao podstanar kod žene bivše. Sram te bilo - kazao je Mića.
Šta kažeš, pi*kice mala?! Ajde, smešan si. Od*ebi samo. Beži, budalo jedna. Tražiš da te puste za džabe na bazen. Dro*o jedna matora - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti piješ na recku, indijancu jedan. Slino jedna obična, sram i stid da te bude - kazao je Mića.
Šta ti je, ti si kamiondžija propali - tekao je Janjuš.
Smešan si. Ti si jedan lažni sporitsta, jedan lažni košarkaš - kazao je Mića.
Ma, možeš samo da mi popušiš ku*ac - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.