AKTUELNO

Haos do samog kraja!

U toku je Mićina "Igra istine". Igra je počela od Ivana Marinkovića.

Ivane, da li misliš da su tvoji šmekeri ostali uz Slađu Bošković - pitao je Mića.
Mislim da jesu. Drago mi je da je Vanja ispala, jer k*rcu nije valjala. Slađa Bošković ima toliko informacija i pametno je ovo čekala. Vanja je ušla sa tolikim entuzijaznom, nije trebalo da napada Jelenu i mene - odgovorio je Ivan.
Da li je po tebi rezultat autsajdera zapravo obračun favorita - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Više su obratili pažnju da se takmiče Miljane i Aneli. Više sam očekivao od Aneline podrške. Video sam Miljaninu facu malopre. Mislim da je očekivala 80% glasova. Sad je razočarana - rekao je Ivan.
Aneli, Anita i Anđelo su meni najdraži učesnici. Nikad me nisu provocirali. Ti možeš da pričaš u prazno, pojela te sujeta - ubacila se Miljana.
Lakiću, kako komentarišeš da je Anđela rekla pa znala sam da će Poršelina i Lakić da nasednu na tu foru - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je to rečeno, jezivo mi je. Našalili smo se, iako je priča delikatna. Osetio sam se kao da treba da odbranim sve to, jer sam otac. Ne bi mi bilo pravo da mi dete krene tim putem. Razočaran sam jer je to bio vid manipulacije i igre. Ona je tu ronila suze i rekao sam joj da sam je razumeo - kazao je Lakić.
Da li ste vi stvarno pomislili da možete da preobratite devojku? Njeni roditelji su poslali nju kao čistu, normalnu i sad se već šest meseci čude svemu. Vama je viši cilj bio da se igrate - dodao je Ivan.
Njeni su verovali da možemo da je preobratimo. Možda nisu verovali toliko u Slađu i mene, ali jesu u Miću. Ima godine iskustva. Mislim da je ovo za njih jako poražavajuće i da ih je ovo dotuklo - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav rođendan Anđela treba da dočeka - upitao je Mića.
Ne zanima me uopšte. Nadovezaću se, ne možete vi nikog da izvedete na neki put. Ko vas j*be kad ste glupi. Gde si bio dva meseca, Lakiću? Jedini si mi ti ovde jasan, ove debilane ne. S Mićom bar znam zašto to radi. Slađa i ti nikada niste bili uz Anđelu. Boloi me k*rac za sve vas - odgovorila je Bojana.
Ni ja ti ne podržavam. Ti si na kraju ispala manipulator. Ne možeš to da obrišeš - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si fejk, zla osobo. Ideš kući, fejkaro - ubacila se Slađa.
S tobom ću tek da se pozabavim. Samo voliš da budeš u kadru - odbrusila joj je Bojana.
Aneli, da li bi Janjušu teže palo da ti imaš 50% ili Miljana - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi mu lakše palo da Miljana ima. Ja sam za njega folirant. To je moje neko mišljenje. Čovek me poslao u izolaciju. Da mi misli dobro, ne bi me poslao u izolaciju sa Jovanom. Mi smo završena priča i ne zanima me šta on misli - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.