AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Anđela Šparavalo otkrila je na koji način je Bojana ucenjivala kako bi ostala sa njom u odnosu, Pavlovićeva se totalno razočarala u nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, da li si i u kojoj meri prodisala i koje stvari si uvidela od kako si rešila da se ne vraćaš Bojani?
Ne mogu da kažem da sam prodisala, naravno da mi je teško i da neke emocije ne mogu da mi se ugase tek tako zato spavam nekad sa Lejdi i sa Teodorom, ali naravno nećemo biti zajedno i to je to.
Istakla si da ti je Bojana stalno rušila samopouzdanje i sputavala te da pričaš, zbog čega je imala potrebu da to radi?
Meni je to jako smetalo kad mi kaže pazi šta pričaš i da je blamiram, rizikovala sam mnoge stvari zbog nje i da neko na takav način mene ponižava, meni je to jako smetalo i nisam se osećala prijatno u takvim situacijama, nekada sam se kosila između moje porodice i nje, uvek sam bila na te dve stolice i to kad je rekao da će da tuži moju majku ali ona je bila uporna kad je to rekla i ne znam šta da ti kažem. Katastrofa mi je sve to, nisam očekivala to od nje, tako da je meni to sve bilo apsurdno, neću apsolutno više pričati o njoj i o tužbama -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Na šta si mislila Slađo kad si joj rekla da ti obeća da će reći ono što je i tebi?
Pa to da je stezala za ruku i da joj je pretila da će izmišljati za porodicu nešto što Anđela nikad nije rekla, ja ne mogu da razumem iskreno zašto laže neke stvari i rekla sam joj da mora da progovori i ne sme da se zeza. Ona sad priča potpuno kontra priču i opet sam zbunjena -rekla je Slađa.
Ja sam rekla da ne želim da se iznosi ništa o mojoj porodici a što se tiče stiskanja nisam ni ja bila cvećka prema njoj tako da ne mogu da pričam o tim stvarima -rekla je Anđela.
Što se mene tiče Darko laku noć, ona nema odgovor i ne mogu da slušam više ove boleštine, mala je ozbiljan manipulator i lažov. Razmisliću o zatvoru još, ja sam rekla to jer mi stalno preti nekim lažima i naravno da ću da reagujem. Ona se sama sa sobom sprda i sedi sa Slađom i Lakićem i piša ovde po meni, to je jako kvarno i bezobrazno i sad manipuliše ljudima kako bi ja ispala najgora -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š