AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Sledeće pitanje Joca je postavio Mioni Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi jedan od razloga da raskineš sa Nenadom bili tvoji roditelji? -pitao je Joca.
Apsolutno sam se izjasnila da ću ostati u odnosu, mogu da me poljuljaju ali da raskinemo to sigurno ne. Ja ću sa njima pričati kada izađem, oni kad god nisu bili za neki odnos ja sam sama odlučila pa ako se meni obije o glavu to je moja stvar. Ja ću uraditi sve što želim pa kako bude. Apsolutno smatram da ćemo ostati zajedno, pa će ga oni prihvatiti vremenom. Videće oni po meni da li sam srećna, možda će ih držati ljutnja ali kad vide da sam srećna posustaće. Oni su za prošli odnos bili protiv a sad ga hvale na sva zvona. Oni su videli da sam ja bila srećna i da cvetam i napredujem -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je lakše kad čuješ ovakvo Mionino mišljenje?
Jedini razlog zašto se oni ne slažu su godine moje, meni je lepo kad čujem za našu vezu da će se ona boriti, kad čujem za njen roditelje neprijatno mi je i stvara mi veliki nemir to što se dešava od njihovih roditelja. Ja sumnjam da će tek tako prihvatiti ali ja ću sve uraditi da nama bude lepo u odnosu, mislim da u startu apsolutno nisu za to, ako njoj bude lepo ostaće ako ne potići će i to je to -rekao je Ša.
Šta je tu za zameriti ako Ša želi da prikaže neku lepu sliku?
Da je rekao da imamo lepe momente i planove to je okej a ne on toliko uveličava i sve prepričava to mi se nije svidelo -odgovorila je Miona.
Da li te kompleksira što niste imali odnose kad vidiš da svi ostali parovi jesu? -pitao je Joca.
Naravno da me ne kompleksira, ja sam tu da ispoštujem nju i neke stvari koje su joj bitne zbog njenih roditelja ja sve poštujem. Ali ako ja nju poštujem za to treba i ona mene da poštuje i da sačuva našu vezu. Slobodno neka pričaju ljudi da smo bili intimni, oni imaju pravo to da misle jer smo pokriveni i ljubimo se i pričamo

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š