AKTUELNO

Zatresle Belu kuću!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorio o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Milena kako komentarišeš odnos Janjuša i Aneli? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam mnogo da kažem. Definitivno je ovde postaje opšta ludnica, što se mene tiče Aneli je ta koja igra rijaliti. Ti kada vidiš okruženje i ponašanje, čak i isto okruženje koje je oko nje. Slađa koja prima osmog klijenta po redu, Uroš psihijatrija. Aneli za koju kaže Mića da je napada pola kuće, prošlog puta je rekla da ne misli da sam zaljubljena u Janjuša, sada misli da jesam - rekla je Milena.
Naravno, jer me napadaš sve više i više. Puna si informacija iz spoljnog sveta - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu mi jasne niti Miona, niti Aneli da ne kapiraju da ih Miljana Kulić koristi da bi ratovala protiv Ša i Janjuša. Ovo je van mozga, oboje su krivi za odnos, tu priče nema. Mi Janjuševi bliski napadamo nju i ogovaramo je. Ona nas prva provocira. Ona mene provocira, svašta mi izgovara - rekla je Milena.
Ona je meni pretila, ja sam joj na zaje*anciju prebacila da obaramo ruke - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je govorila da je ona s njim spavala i da ga ona najbolje poznaje. Mislim da Janjuš najbolje vidi da ona svoju krivicu prebacuje na njega. Ona njega poredi sa bivšim za kojeg je pričala da je maltretirao. Svaki muškarac bi to shvatio kao teranje cirkusa - rekla je Kačavenda.
Dao sam vam reč zgaziću vas sve do kraja, svakog ko mi bude stao na put - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.