AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno pomrsi konce ukućanima intrigantnim pitanjima koji su postavili dragi gledaoci. Miona Jovanović otkrila je kome je posvećena pesma 'Zabraniću srcu da te voli' sa sinoćnje žurke. Milena Kačavenda dobila šah mat pitanje zbog branjenja Maje Marinković koja je bila sa drugaričinim dečkom, a sa druge strane dvostruki aršini prema Anđelu kome zamera otimanje Matorinih devojaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Mionu: Kome si pevala pesmu zabraniću srcu da te voli?
Nisam nikome pevala, tu pesmu volim i lepo mi leži, za svaku pesmu je bezveze to nema nikakvog smisla -rekla je Miona.
Koju god pesmu da pevaš može svaka pesma da se protumači u tom fazonu, ja sam joj predložio da peva tako brzu pesmu -rekla je Miona.
Miljana je izabrala pesmu Bele ruže i pevala je Miona, onako je lepo navukla -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Miljanu: Danas te je pozdravila tvoja neviđena armija, iskidala si žurku -rekao je Milan.
Pozdrav za moju armiju i za moje stranice, molim vas da glasaju u što većem broju, ja sam došla da pobedim ovde. Ja mogu da molim i da dvorim. Ja ću imati novi radio nesvakidašnji, izdominiraću sve. Ja ću se boriti do samog kraja i ne sumnjajte u mene
Pitanje za kumu: Prigovaraš Anđelu da uzima devojke drugarima a ne smeš ništa da kažeš Maji koja je otela drugarici muža? -pitao je Milan.
Ja komentarišem dešavanja samo iz ove sezone, meni je za Anđela bilo neobično što uvek uzima devojke od Matore, jer one napolju nisu njegov nivo. Taj odnos je hedonistički bio za Maju i ne bih da komentarišem -rekla je Kačavenda.
Ona je meni rekla da sam loš i kvaran što sam skinuo dve ribe Matoroj a ne gleda svoje prijateljice. I dalje nemaš odgovor, mogla si da kažeš da je loše i ono što je Maja rekla i ja i onda bi se izvukla a sad kao ovo nisi gledala, totalno si pogubljena -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š