AKTUELNO

Pljušte prozivke!

U toku je debata. Današnja tema je da li je sujeta u partnerskim odnosima jača od ljubavi. Milica Veličković i Miona Jovanović ušli su u verbalni sukob, pljušte uvrede. Anđelo ponosan na Anitinu promenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi upadaš, ti si u rijaliti vezi, tvoja priča mi je smešna. Ajde operi kosu, dečko ti se raspada zbog tebe. Sad ću ja da pričam, ako je mene neko je*ao onda ću ja da verujem da je on pe*er
Čisto da kažem ja ću sad svačiju vezu da komentarišem, pa neka me napadaju njihovi fanovi, ja sad postajem najgori. Po meni su ovde mnogi sujetni i Matora, Anđela, Bojana, Anđelo, Milica je jako sujetna -rekao je Ša.
Što se tiče odnosa tata i sin, mene to ne interesuje, ja mogu svašta da verujem i o drugima onda, ja koliki god konflikt da imam sa Mionom ja ne verujem da je bila sa Mensurom. Ja mislim da je ona seljanka i da ima nešto seljačko u njoj, ne mislim to za Slađu i za ostale. Znaš kako vidiš da je neko seljanka, kad dođe u Beograd i iznajmi stan u A bloku ili tako nešto -rekla je Milica.
Jao šta ti je to na nozi, jel imaš šugu? Ti si se nadavala u životu dosta -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je od brijača devojko da znaš, ajde ne blamiraj se više -rekla je Milica.
Naravno da je bilo faze kad je bila sujetnan ali se promenila i iz našeg odnosa je došla na ovo mesto gde sedi. Ona je pokazala da je promena moguća, dokazala je ovde kako je stati uz svog partnera i ne boriti se protiv nekoga čak i kad jeste u pravu jer ne želi po svaku cenu to da rešava. Ona definitivno nije sujetna i zna da voli a oni koji ne mogu to da promene završavaju kako završavaju -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š