AKTUELNO

Veliki šef poslao je budžet za sve zadrugare.

Takmičarka Nena Petrović koja je sinoć zvanično i zauvek napustila Belu kuću, ovoga puta za vođu izabrala je Dragicu Janičić, a danas je Veliki šef poslao budžet koji će ona sama raspodeliti kako ona bude odlučila.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Svi ste kažnjeni sa budžetom po 1000 din. 12 zadrugara treba da dobije 3000 dinara, 12 zadrugara 2000, a 10 zadrugara 1000, a  Vođa mora razdeliti novac onako kako misli da treba - rekla je Dragica, ovonedeljni Veliki vođa.

Iako su mnogi očekivali da će ona iskoristiti ovu šansu da se osveti svima onima koji su je povredili i rekli mnogo pogrdnih reči, ona je postupila neočekivano.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da mnogi misle da će raditi onako kako njima odgovara, ali malo ste se zeznuli. To kod mene nema, neće biti tako lako. Ali, kako god, ja neću uraditi onako kako vi mislite da hoću - rekla je Dragica Janičić.

Naime, ona je najveći budžet od 3000 dala Marku Miljkoviću, Nemanju Đeriću Đeksonu i Milici Dugalić, a najmanje budžete dobili su Žiža Stojanović, Sara Reljić, Bane Čolak i Nadežda Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Svi takmičari bili su šokirani Dragičinom odlukom da baš na ovaj način raspodeli novac kojim će oni raspolagati u narednih nedelju dana. Kako je od prvog trenutka njenog vođstva zauzela svoj stav, može se reći da će se Dragica i te kako potruditi da pojedine ukućane dovede u red.

Video možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

'