AKTUELNO

Više joj ne ćuti!

U toku je 'Podela budžeta' Milene Kačavende, sada je na redu Vanja Živić.

Istrajna si, lojalna. Volim tvoju pozitivnu energiju, smatram da si neiskrena, sinoć si pakovala u papiriće. Ja te volim i gotivim, puno ti hval što si se pojavila tamo - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni super, pusti ove pokazaće sami sve - rekla je Vanja.
Majo znam da si šmeker, nikada nisi gledala interes u ljubavnim odnosima. Nosiš teret popularnosti, vrlo hrabro nosiš svoj život, to su mu*a za moj pojam. Od poštenih, mi k ne možemo da dođemo na red. Smatram da si ti kvalitetna devojka koja takođe ima pravo na promene. Vrlo ga moaš u oblande kada izlažeš, mislim da trebaš da budeš direktnija. Ne želim kod tebe da vidim nesgiurnost, to što tezove plastičnom lutkom, volele bi mnoge.
Ti znaš koliko ja tebe volim i koliko te cenim kao i čoveka i osobu. Mnogi su ovde iskompleksirani, ne trpe kritike. Svđa mi se to što si direktna, ja nikada nisam volela kukavice, ja volim hrabre žene koje znaju da se izbore u životu . rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, Bebica po 3000 dinara. Nikad nisam slušala priče, pa nisam ni o tebi. Bila sam fer prema tebi, smatram da ste vi potpuni idioti što branite svoje devojke koje se odbraniti ne mogu. Smatram da si silno pogrešio, o mene si se ogrešio. Miljana je potvrdila, ti si mufljuz i folirant, ja se inače tuđim životima ne bavim. Sve najgore mislim o tebi, uvek ću se sklanjati, nikada te neću vređati. Teodora ti si loša, kardinalnu grešku si napravila jer da si bila mudrija uticala bi na odnos njega i Miljane. Mislim da si ogroman zalogaj zagrizla kada si mislila da sa Miljanim može da se igra i taktizira. Znamo svi da ti se sviđa Gačić, svog dečka isponižavala kao najgoru kantu ovde. Ti si za mene loša i pokvarena. O sebi si ove pokazala sve sama.
Ti ovde muljaš i petljaš, uvek izvrćeš situacije u svoju korist. Pojeo te ceo ovaj prostor, imaš averziju prema svim devojkama ovde. Tvoje komentare od kad si se pomirila sa svima koje si vređala, nisu validni. Oni ako će da ti ćute, ja neću. Vređaš sve mlade devojke - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.