AKTUELNO

Raspravke!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnji voditelj je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su nikada naoštreniji da skinu sve maske ukućanima. Milena Kačavenda komentariše njen sukob sa Anđelom i Anitom.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari ne mogu da se zaborave, imam utisak da se neke stvari stavljaju pod tepih, ona je sama rekla da se pere od svega. Kod Anite je evidentna promena ali ne mislim da je ta promena prava, ovde se vodi rat oko plasmana, znaju se sva mesta. Po meni Anđelo nema kodekse pa je marno dva puta drugaričine devojke, ja smatram da su foliranti oboje i da je Anđelo ušao ciljano u odnos i da kalkuliše. Za taj cimet je rekao da me je čekao, mene interesuje zašto se baš sad upalio na mene, osetim ja peckanja i koristi razne stvari. Oni me sad optužuju da sam ja na Janjuševoj strani i da sam zaljubljena u njega to je netačno, ja sam njemu danas rekla da je pogrešio. Mene niko ne interesuje ali ću da komentarišem kako ja to vidim. On uvek pptencira da je obrazovan i da je graski momak, pa šta ovde ima mnogo ljudi sa fakultetskim diplomama. Zna on da ja njega ne volim i njemu je to jasno, ja imam svoje ispade jer sam prošla težak period, tako je kako je ali ja iz svoje kože ne mogu da izađem. Sad se obraćam naciji i govorim im da je ovo sve isfingirano ovde i da oni organizano skaču na sve -rekla je Kačavenda.
Ni žena mangup se ne ponaša tako. Ova žena priča sve bezveze i lupa gluposti, ako je beogradski mangup zna kako se priča a pravi mangupi ne pričaju tako -rekao je Anđelo.
Ništa novo i čudno, Milena je oduvek imala animozitet prema meni, kad sam ušla u odnos sa Janjušem ona je prestala da me vređa i osetila sam da me gotivi, stvarno je bilo obostrano to simpatisanje, upoznala sam bokju Mileninu stranu ali kad god bi se posvađala sa Janjušem ona je menjala ploču, tako da mislim da je prevrtljiva -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š