AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnji voditelj je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su nikada naoštreniji da skinu sve maske ukućanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, Anita kako ste? Ko je najviše izljubomorisao na vas dvoje zbog ankete i to što ste zauzeli prva dva mesta?
Bez okolišanja to je bio Janjuš i na sve to je izneo šta misli o meni i kakav je naš odnos realan. I Milena takođe koja je tu od novih napadača. Milena ima problem sa nama, mi nemamo ni sa kim problem, ja nemam ni sa kim konflikte ovde osim sa Matorom, nikada nikog nisam prvi uvredio i napao. Ona očito ima neki problem sa nama ali nas iskreno ne interesuje -rekao je Anđelo.
Tu postoji nešto dublje od cimeta, ona je rekla kad se vratila da će po svima da oplete i ja sam shvatila da sam ja u toj ekipi koje će da napada. Četiri osobe koje ponižava su Miona, Aneli, Anđelo i ja -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ona čeka tvoj pad? -pitao je Darko.
Juče kad je bio klip da je rekla da sam ku*va od 20 godina znači da to čekuje, oni očekuju da ja padnem ali se to neće desiti -rekla je Anita.
Smatram da ima animozitet prema Aniti zato što nije realna i zato što je pristrasna i gleda samo ljude oko sebe i da misli drugačije ne bi to nikad rekla. Od kako se sprijateljila sa Matorom ne može da gleda Anitu očima. Njoj je pukao brak i prijateljstvo od 25 godina i onda ona govori nešto za nas, ako predviđa naš krah kako nije predvidela svoju propast -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š