AKTUELNO

Neće više da trpi!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnji voditelj je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su nikada naoštreniji da skinu sve maske ukućanima. Nenad Aleksić Ša otkrio je detalje haosa sa Mionom jovanović, mnogo ga vređa njeno konstantno psovanje kada nema potrebe za tim.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Elito, nećete svi biti oduševljeni kada stari učesnici budu progovorili ono sve što su rekli u studiju. Za početak bih poželeo dobro veče Ša. Kako si? Želim od tebe da čujem objašnjenje šta se desilo sa Mionom pa si tako burno reagovao? -rekao je Darko.
Onako sam. Šta da ti kažem, ono što se desi za stolom to je uvek okidač, iznerviralo me što je neke detalje ružne pokušala da mi nametne, ništa strašno što bi moglo naš odnos da poremeti u bilo kom smislu. Nešto što je normalno i zdravo da se sruši, nikad nije tako reagovala kao na to. U ovom slučaju stvarno ne razumem, ali milion puta sam rekao kakva god da je rasprava ne možeš da me psuješ -rekao je Ša.
Čime se ti zaslužio da ona tebe vređa kontinuirano? -pitao je Darko.
Postoje situacioje gde je rasprava i svađa i ja to stvarno ne zameram. Kad je rekla da sam smećar ja to kapiram da je bilo u afektu ali ne mogu da razumem kad nije žučna rasprava da se tako nešto kaže, to mi nije jasno. Doživljavao sam ovde neke psovke od učesnika ali nisam navikao na takve stvari napolju. Tako sam odrastao i ne mogu to da pojmim u glavi. Ja sam to nekako skapirao kao nešto da je iritiram sam po sebi -odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što lažeš narod, pričaj sve kako je bilo, nemoj da mi dodaješ neke uvrede -rekla je Miona.
Konstantno me ponižava i vređa ničim izazvana, ja više ne znam šta smem i šta ne smem da kažem. Ona nema ni jednu sitnicu da mi zameri u tome što sam rekao. Niti sam lagunjao, niti ptičao nešto što nije istina pa da se tako ponaša prema meni. Nama jeste loše i veza nam izgleda toksično sa svih strana -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š