AKTUELNO

Sve razotkrila!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Vivien Kurtović kako bi otkrila detalje razgovora Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Miona je došla kod mene u sobu u karantinu i pozvala je Stanislava .Ona je non stop pričala ja ne znam šta će tamo da se desi i to ponavljala. Ja njega nisam čula šta je on pričao, ona je njemu pričala da ga voli, meni je rekla da jako voli svog dečka, stalno mu govorila ja ne znam šta će da se desi. Kao da ga je pripremala da će da napravi neki šou - rekla je Viven.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Miona volela Stanislava - upitala je Ana.
Mislim da jeste, ali njoj je trebalo nešto više. Došla je u Elitu i videla da joj to za karijeru neće odgovarati, mislim da ona ne voli Nenada, verovatno je sad tenzija u njoj i ona ne zna šta će. Mislim da će ona na kraju da ostavi Nenada - rekla je Viven.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u kontaktu sa Stanislavom, on je na sve moguće načine pokušavao da dođe do Mione, pokušavali smo da unesemo nešto. Ona je dobila neke pogrešne informacije i da se zato okrenula u Ša. Mislim da su joj te informacije odgovarale, mislim da ona itekako igra igru. Njoj je veliki problem Maja sada, volep bih da vidim u narednom periodu - rekao je Gaga.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.