AKTUELNO

Blogerka više nije mogla da ćuti.

Blogerka Luna Đogani i mladi pevač Sloba Radanović od ulaska u rijaliti koji obara sve granice, Zadrugu, privukli su najveću pažnju javnosti. Osećanja koja gaje jedno prema drugom su potiskivali jer je Radanović oženjen, ali iz meseca u mesec njih dvoje sve više učvrćuju svoju vezu.

Dok su na krevetu u dnevnoj sobi Luna i Sloba opušteno razgovarali sa Minom Vrbaški  o njenoj ljubavi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, dotakli su se i njihovog odnosa.

Znaš ti o čemu mi pričamo noću? Ja umirem, smejem se. Pre neko veče je izjavio da me stvarno voli, zamisli. On je jako slab na mene - radosna je bila Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko ga volim, Bože. Hoćeš nam doći na svadbu? Zamisli, Mina i Đekson ostanu zajedno do kraja i dođu nam na svadbu u paru - pitala se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su se odmah dotakle teme njihovih predstojećih rođendana kao i koja će šta da obuče i koje bi kolače Luna volela da tog dana jede. Verovatno će Luni ova proslava rođendana biti proba venčanja, jer je poželela da obuče belu haljinu za svoj rođendan koji če proslaviti u Beloj kući.

Ali prvo da dođeš na moj rođendan, pa onda na svadbu - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je protekao ceo njihov razgovor poslušajte u video-prilogu:

PROĆITAJTE JOŠ:  OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO: Matora EKSPLODIRALA OD BESA, Miljana uzela KAMEN DA JE GAĐA! (VIDEO)

J. Č.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'