AKTUELNO

Iskrene reakcije

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide kako Aneli Ahmić prenosi Nenadu Aleksiću Ša raspored sedenja u emisiji "Magazin In".

Siguran sam bio da će sedeti pored njega. Ne plašim se ako je pričala istinu te emisije, a ako je kontra i ako je slagala, sada mi je rekla da nećemo pričati u krevetu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada radi istu stvar i priča da sam ja lažov. Ja sa Nenadom ne pričam o temama ovde, pričamo o nama, odnosu, stalno me pita: "Je l' dolaziš kod mene?" i onda mene razludi kada on kaže ovde za stolom da kažem o čemu pričamo - rekla je Miona.
Priča mi da me voli, da ne može bez mene ni dan, da ne mogu ja bez nje - rekao je Ša.
Ja nisam taj tip da pričam nekome da ga volim, da ne mogu bez te osobe i tako dalje, ja sam zatvoren tip...Sedimo za stolom, on kaže: "Zagrli me", ja njemu kažem: "Ne, zagrli ti mene", on meni kaže: "Neću da ti dajem za pravo, da glumiš nešto". Onda kada je žurka, priđe i kaže mi: "Šta?! Nećeš da se ljubiš pred njim" i onda me privuče i poljubi - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je gorelo, grmi oko nas, mi se ljubakali...Koliko tražim njoj, ona meni isto kaže - rekao je Aleksić.
Ovo je jako ružno da on priča o stvarima koje sam ja njemu pričala ispod pokrivača. Što smo mi zajedno onda - pitala je Miona.
Mi se satima ljubimo i grlimo - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.