AKTUELNO

Svađa je kulminirala.

Taman kada smo mislili da su prestale sa burnom svađom Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić su svoju raspravu nastavile u dvorištu.

Miljana je otišla da zapali cigaretu, a vidno izrevoltirana Matora želela je da spreči preteći sve vreme kako će je napasti  fizički ako ne vrati novac koji je ukrala,  a zauzvrat će njoj vratiti cigarete. Fizički napad je na svu sreću sprečilo obezebeđenje. Kulićeva je uzela kamen za svakislučaj kako bi se odbranila, a Matora je još više poludela i provocirala je ovu trudnicu teškim rečima i pretnjama.

Foto: TvPink Printscreen

Hajde devojčice, slobodno uzmi kamen i pogodi me, evo 'ajde, tu sam. Nećeš pušiti ja ti kažem. Kad budeš vratila pare, dobićeš cigarete. Nisam ja budala da mi neko folira, principi su u pitanju. Stojim i ništa ti ne radim. Imaš sreće što je obezbeđenje tu. Ti si ušla trudna nas sve ovde da  ka*aš i psuješ i zajebavaš, verbalno psuješ - besno je govorila Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Klošarka mala je uzela kamen da me gađa i mahala mi je pred facom - žalila se Mići Matora.

Malo je bilo Miljano ovo provocirane pa je uzela Matorinu patiku i krenula da je baci u bazen.

Foto: TvPink Printscreen

Kad mi vratiš lične stvari i cigare  dobićeš svoju patiku - smirena je bila Miljana.

Kolikose  brzo predomišlja dokaz je i njena molba da Veliki šef prosledi njene stvari kući, verovatno kako bi se obezbedila od dalje  krađe od strane Matore i brzo vratila patiku svojoj ljutoj cimerki. Izgledalo je kao da svađi nema kraja, ali Matora je otišla da legne i prešaltala se na svoju cimerku Sanju Stojanović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu:

PROČITAJTE JOŠ: Matorini fanovi PRETILI SAŠKINOJ PORODICI: Pevačicin muž ZA PORTAL PINK.RS OTKRIO SADRŽAJ JEZIVIH PORUKA! (FOTO)

J. Č.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'