AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija radio 'Amnezija'. Današnji voditelji su Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš. Naredni gosti su Teodora i Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo jedan par čija je ljubav turbulentna i stalno dolazi do nekih promena. Teodora, imali ste jednu svađu i ispostavilo se da ste opet zajedno?
Bila sam jako odlučna i bilo mi je jako teško bez njega, svaki dan mi je nedostajao, to sam shvatila i sad mislim da ćemo zauvek biti zajedno . Mislim da nema potrebe više za bilo kakvim svađanjem i to je to, sa tim nekim flertom sam prestala i toga više neće biti. Smatram da sam kriva i treba svako tako da komentariše, ja znam da priznam kad pogrešim i to je to. Ja sam se sprdala sa Gačićem, bilo mi je dosadno i tako malo sam se zezala.
Šta ti misliš Bebice jel ovo poslednja vaša svađa? -pitao je Janjuš.
Mislim da jeste, trebao sam da joj verujem za sve i ne bi dolazilo do toga. Teodora će biti u zatvoru sve dok se oseća ugroženo -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno je ko dolazi do nas i ko nas prvi provocira, ja ne želim nikakav sukob sa njom, definitivno ima neki drugi razlog -rekla je Teodora.
Ja sam ta koja je doživljavala nasilje od Bebice, danas idem kod očnog, ona nije ni polivena niti sam ja nju dirala, zna se čija se majka zove Slavica nije uopšte ništa njjoj upućeno -rekla je Miljana.
Ne znam zašto ja ne mogu sa svojim dečkom da sedim normalno nego moram da strepim i što moramo da ležimo zajedno
Ovo su funjarske suze, niko u ovo ne veruje

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š