AKTUELNO

Uplovila u vezu da bi zaboravila Đeksona?

Mina Vrbaški je po ponovnom ulasku u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" širom regiona ušla sa pričom da je srećno zaljubljena i da nema nameru da se pomiri sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Međutim, nakon samo dva dana, ona je promenila ploču i pala u zagrljaj ovom zadrugaru.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je većina njenih cimera pričala da kako je ona pala na niske grane što je dozvolila da se pomiri sa Đeksonom, ona se branila konstatacijom da je "lagala da ima dečka".  Jedno od pitanja novinara se upravo odnosilo na ovu temu, a pre njenog komentara Nemanja je rekao nešto što je sve zabezeknulo.

Sad kad smo raskinuli može da se vrati svom dečku - dobacio je Đekson odmah nakon pitanja.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo ja nisam rekla da nemam dečka. Većina njih je mislila da mi je to samo izgovor. Ja sam Imala dečka Napolju. Želim njemu da se izvinim sada, jer mi je krivo što sam ovo sebi dozvolila. Krivo mi je što se ovo dešava. Nije lako ući u isti prostor, biti sa dečkom sa kojim sam bila 100 dana, i prošla sve. Mislila sam da ću ući mnogo jača i da sa Nemanjom neće biti ništa, zato sam i napolju našla nekog. Iskreno, mnogo mi je bilo lepo, ali opet ne kajem se ni trenutka što sam sa Đeksonom i pomirila se sa njim - završila je Mina.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Matorini fanovi PRETILI SAŠKINOJ PORODICI: Pevačicin muž ZA PORTAL PINK.RS OTKRIO SADRŽAJ JEZIVIH PORUKA! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'