AKTUELNO

Nije joj prijalo ono što čuje.

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški su u toku jučerašnjeg dana imali manje nesuglasice, koje su očigledno dovele Đeksona da razmisli da li želi da nastavi vezu sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da je kap koja je prelila čašu bilo i izvinjenje koje je Vrbaški uputila svom sada već bivšem dečku koga često pominje što Nemani smeta, pa joj je za stolom pred svim zadrugarima i milionskim auditorijumom rekao da su raskinuli.

Baš sam sad osetio neka osećanja kada se vratila. Postoje neka osećanja koja imam prema maloj Mini, mnogo mi je gotivnija nego ranije. Njoj sam rekao par nekih stvari koje inače ne govorim devojkama i eto još jedna greška što sam dozvolio sebi, treba da ih kuliram do kraja života.  Ne treba nijednoj da pokazujem nikakve emocije.To je moja greška, zaje*em se žešće. Kad se vežeš onda se najviše zaje*eš. Svaki put kad sam nekome rekao da ga gotivim i volim i onda budem povređen. Ona je ipak klinka i nije svesna šta oseća, a ja to uvek zaboravim - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se Đekson izgubio u svojim mislima i nije dao konkretan odgovor, Miki Đuričić ga je upitao, šta je pravi razlog njihovog raskida.

Moja nesigurnost u nju i neću više da razmišljam o tome, hoću da se zaje*avam. Neću da razmišljam da li se ona kaje što ga je prevarila najlakše mi je da presečem i uživam u ostatku boravka. Stvarno mislim da se nećemo pomiriti. Nije ovo prvi put da sam nesiguran u nju. Meni je ona gotivna bez obzira na to da li smo zajedno ili ne, ali stvarno - završio je on.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Jelena OCRNILA Đeksona pred svima: Ima jako veliki gard, a u stvari je mala BEBA, NEZREO je! IMA POREMEĆAJ LIČNOSTI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'