AKTUELNO

Došlo do novih nesuglasica između njih dvoje.

U toku večeri zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a ono što je obeležilo prethodne nedelje u Beloj kući jeste odnos između Jelene Krunić i Nemanje Đerić Đeksona, po povratku Mine Vrbaški u Belu kuću.

Naime, on je po njenom dolasku u rijaliti "Zadrugu" obnovio vezu sa ovom ukućankom i  zaboravio sve ono što je bilo između njega i Krunićke. Oboje su dali komentar na situaciju u kojoj se nalaze.

Foto: TvPink Printscreen

Nije istina da sam joj nešto obećavao. Mislim da nisam ispao sisica, nisam joj ništa obećavao. Ja u ovom rijalitiju sigurno neću imati devojku. Ja Jelenu nisam ostavio zbog Mine. Naglašavam to one same sebi dozvole. Ja sam njoj dao do znanja da to nije tako. Ja sa Minom nisam imao ništa dva dana otkako sam se razišao sa Jelenom. Mina nije krivac, ja sam svakako planirao da... Najavio sam joj u rehabilitaciji to.

Foto: Printscreen Youtube

Sada je tek u nedoumici kako se ja ponašam, drago mi je što sam ga ubacila u rebus i što će morati da rešava. To se pokazuje njegova trauma iz detinjstva prema ženama gde ono ne želi vezivanja, ili beži od vezivanja. Vidim da ima poremećaj ličnosti, što se tiče žena, što se tiče vezivanja. Ima jako veliki gard, a u stvari je mala beba, nezreo je jako, neka fura taj svoj đir. To će samo naškoditi njemu, neće naškoditi nikome drugome.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JEDNA OD NJIH DVE NAPUŠTA ZADRUGU: Miljana apelovala na svoje fanove da glasaju za OVU PEVAČICU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jelena Krunić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'