AKTUELNO

Oštro!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Uroš Stanić. On je progovorio o svim aktuelnim temama i dešavanjima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Uroše, kako si? Ti imaš takav stav ovde i onda te neko iznervira na sastanku i pokolebaju te, zašto se to dešava?
Dobro jutro, odlično sam, svakim danom sam sve bolje i bolje. Ne želim da kukam već da obasjam pozitivnom energijom. Trudim se da imam samo jedno raspoloženje a to je sreća i pozitiva, kao što vidite normalan sam i imam zdravo ponašanje, sve sam promenio i stvarno znam gde treba da stanem. Osobe koje mi žele dobro uvek poslušam -rekao je Uroš.
Na čijoj si strani Aneli i Janjuša?
Brzo je došlo do pomirenja, teške reči su pale i ne možeš odma posle tih stvari da se pomiriš, bez radikalnog razgovora ne možeš neke stvari da promeniš. Ja se trudim da budem neutralan, ružno je ono što je Janjuš izvređao i oko poklona mi je stvarno bezveze. On je pod osobama koji su poltroni i koji preziru Aneli i pljuju je, to su Terza, Munja , Boža Džons i Aleksa. Krivo mi je što su od muve napravili slona, smatram da ovo nije trebalo da se desi i moglo je da se izbegne, ovo ne vodi ničemu i samo se brukaju nekim stvarima -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o trouglu Ša, Mione i Stanislava? -pitao je Darko.
Da Miona i STnislav budu sami u čeitiri zida mislim da bi se sve pokazalo i da bi tek tad saznali pravu istinu, mislim da Miona gori od ljubomore zbog Stanislava i Maje, a Ša je još veća budala jer ima ogromne histerije i mene bi isto bio strah da raskinem sa takvom osobom -rekao je Uroš.
Šta kažeš o vezi Anite i Anđela? -pitao je Darko.
Anita je jako nesigurna i ta njena nesigurnost u sebe joj pravi najveći problem, treba da shvati da Anđela ne zanima niko osim nje, ona je sebi najveći neprijatelj, kao da hpoće svađu i želi haos -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š