AKTUELNO

Oštro!

U toku je anketa. Ukućani biraju najsamokritičniju osobu. Marko Đedović otkrio da se Kačavenda razočarala u mnoge nakon izlaska, pa je rešila da će biti oštrija nego ikad.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Matora koja zna da se iskritikuje, drugo mesto Stefani koja je svesna svojih grešaka i treću osobu koju ću navesti je Milena ona se kritikuje van crnog stola -rekla je Tamara.
Ima mnogo samokritičnih osoba ovde ali većinom ćute. Prvo je Milena Kačavenda kad se vratila sedela je ovde i rekla je da je malo pljuvala koliko je trebala neke ljude i to jedva čekam. Druga osoba je Anđelo, on ume da pretera ali dok je kritikovao sebe i upadao je u bedak u prethodnim sezonama. I treća osoba je Matora za koju ćemo videti da li je nešto urodilo plodom -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Nenada Aleksića Ša jer negde iz te samokritike želi da izvuče pouku neku i vidi problem i u drugim ljudima, često ima te neke samokritike prema sebi i mislim da treba da je primeni u praksi i realnosti, mislim da buduće nema mesta za greške. Treća je Miljana Kulić naravno koja uvek prihvata svoje greške -rekla je Žana.
Opet pušenje ku*ca kao i do sad opet domino efekat i svi koriste tuđa mišljenja. Ja to gledam kao jednu dobru vrlinu i osobinu, prva osoba je Ivan Marinković koji se izborio sa alkoholizmom, druga osoba je Samir koji uvek uvidi grešku i non stop to ističe i treća osoba je Matora -rekla je Bojana.
Ajde operi pidžamu smrdušo, bolesnice jedna -rekla je Jelena.
Bacate hranu, sram vas bilo, neko nema šta da jede -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š