AKTUELNO

Iskren!

Naredni gost kod Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša u radio emisiji "Amnezija", bio je Nenad Aleksić Ša, koji je progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović.

Još jedan udarac na moju psihu, neverovatna je osoba. Jedino opravdanje što ovo govori Miona, govori mi da sam otišao da se razvedem i stavim tačku na tu priču. Druga stvar, ja sam njoj prešao preko emotivne prevare, ona mi je rekla da je razmišljala o roditeljima za Novu godinu, a priznala mi je da je razmišljala o Stanislavu. Šaltanje ove priče na neku priču koja je završena, to mi je presmešno - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti je lakše sada kada je Stanislav rekao, ti i ja smo ušli u direktan konflikt, da mu ne pada na pamet da ne ide na Rajsko ostrvo - pitala je Kačavenda.
Stanislav je direktan, tako se odgovara, našao je svoju devojku i krenuo je svojim putem, to je ono što ja tražim od Mione. On ne zaslužuje da ga vređa, postoje stvari koje im nisu odgovarale, kako kažu...Malo pre je lepo krenula, a onda je sve to krenulo s onim vašim pitanjem. Nije ona govorila: "Kada ćeš da završiš", ja sam rekao da je ovako najbolje da se završi, normalica - rekao je Ša.
Čula sam da si dobio od snajke čestitku gde piše da pratiš svoju intuiciju, šta ti govori to - pitala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja porodica zna da ja vidim unapred neke stvari, ta neka intuicija. Ja vidim u nekim slikama, predosećam šta će da se desi. Kako sam mislio, tako se i desilo i sve je došlo na moje. Ono što osećam je da ja znam da ovaj odnos može da bude dobar. Od debate je Miona totalno drugačija u našem odnosu, osećam da će se desiti nešto lepo, ne sumnjam u nju što se tiče Rajskog ostrva. Nije što nemam poverenja, nego što mi je to bolesno i nenormalno. Klimavo mi je taj izlazak iz rijalitija, čekam i to da dođe, da li će da me ostavi ili ne...Ako se desi da Miona ne odluči da ostane sa mnom posle rijalitija, moja konačna odluka je da ne bih dozvolio sebi da uđem u vezu ili odnos koji će da traje. Kapirao bih sve neozbiljno dalje - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.