AKTUELNO

Raskid za raskidom!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Voditeljka je Maša Mihailović. U dnevnom terminu nastavljamo sa intrigantnim pitanjima koja su postavljali dragi gledaoci. Nenad Macanović Bebica totalno slomljen nakon raskida sa Teodorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Gačića: Koji je tvoj motiv da budeš sa Teodorom? -glasilo je pitanje
Ja nisam rekao da ću ući u vezu, ako se budemo družili možda i bude nešto, ali moramo da razgovaramo. Ne gledam na to kao da će biti sa Bebicom -rekao je Gačić.
Mene niko ne interesuje niti ću biti u vezi, slobodna sam kao ptica na grani -rekla je Teodora.
Bebica se malo udaljio, mislim da ne zaslužuje da mu se ovako vraća ali očigledno je to sudbina. Ja mislim da se Teodora igra sa njim i da sve ovo radi zbog rijlaitija, to je jasno. Bebica oseća da to nije to i gotovo -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Miona loš čovek i cinkaroš, šta si onda ti, zamalo si poslala dečka u zatvor? -glasilo je pitanje.
To nije istina, ono je bilo van svake pameti, Bebica me je jedva iščepao iz toga kad me je neko davio bubicom. Kakve veze ima šta sam radila u prethodnim odnosima. Ja sam sada u novoj sezoni i totalno sam se promenila, meni je lepo sa mojim dečkom. Mnogi mogu da mi pozavide na trenutnom odnosu -rekla je Maja.
Pitanje za Teodoru: Da li ti je bar malo žao kako Bebica plače a razlog svega si ti? -glasilo je pitanje.
Žao mi ga je i što sam to sve radila, bila sam ,mogo loša i radila sam loše stvari, drago mi je da je izašao iz tog toksičnog odnosa -rekla je Teodora.
Bebice šta ti je, jel si ti to na ivici suza? -rekla je voditeljka.
Ne mogu sada da pričam stvarno -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š