AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Aniti Stanojlović.

Anita, kod Drveta si rekla da počinješ da voliš Anđela, zašto mu to ne kažeš lično, je l' se plašiš da će da te ostavi ako mu to kažeš - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ide ka tome, počinjem da se više i više vezujem, kada budem shvatila da ga volim i da mogu da kažem "volim te", ja ću mu to i reći - rekla je Anita.
Ja sam neko ko smatra da iz te faze zaljubljenosti i svega ostalog, ljudi u vezama dolaze do toga da zavoli nekoga. Meni je sve ovo normalno i oboje idemo ka tome, sve više i više se vezujemo - rekao je Anđelo.
Kada je neko pitao: "Je l' bi mu rodila dete?", oboje ste se smejali
Ja sam rekla da bi mu rodila dete da bude lepo kao lutka - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da se toliko šlihtaš Janjušu i blatiš Aneli, nikakav nisi prijatelj, tražiš samo opstanak u rijalitiju, jako si namazan, a očevidac si koliko ona pati za Janjušem i opet odeš kod njega i kažeš da nema osećaja, ona ima itekako, za razliku od vas dvojice - glasilo je pitanje.
Jedini par koji ima pravo da se žali da blatim nekoga, to su Milica i Terza. Nikada nisam blatio Aneli kod Janjuša, niti sam je vređao. Ja nikada nisam pričao da on ljubomoriše na Stanislava, on mi je rekao da vidim šta radi, kao da je njoj rođendan, a ona je izjavila da je stajala da bi čula čestitku da li su nešto pisali Mioni. Meni je glupo da ti kao žena ideš, slušaš i prenosiš - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekao sam da je sa tobom ona (Sita) igrač. Kada je trebalo da bude normalno, sve je super, a sada ja govorim da ste vi igrači protiv mene. Danas je o meni sve najgore rečeno, devojko - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.