AKTUELNO

U žestokom sukobu!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voitelj je Milan Milošević. On će učesnicima Elite pročitati sva intrigantna pitanja koja su postavljali dragi gledaoci. Marko Janjušević Janjuš nikad odsečnije izneo Aneli kakva je u ljubavi, smatra da voli samo sebe, pa ušao u sukob sa Lakićem zbog branjenja Ahmićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram se osvrnuti na jednu stvar, ona sad govori Lakiću kao samo jako udari -rekao je Janjuš.
Lakić mene nije nikad vređao samo je komentarisao moju situaciju, ajde poltroni jedni -rekla je Aneli.
U pitanju nije ljubomora, raskidali smo na svaka tri dana, ti mene nikad nisi volela,ne znaš da voliš pravo. Drugo si neko ko ti je je*ao mozak svaki dan, ti jesi psihički nestabilna. Ja ne kažem da sam psihički stabilan, druga stvar sve što sam rekao je da me je psihički ubijala, ne mora nešto da mi kaže rečima kad vidim kako se ona ponaša. Ona je samo gledala kako će nekog provocirati -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekao da si ponosan što je stabilna i što se ne svađa toliko često -rekao je Milan.
Što se tiče toga da se ne tuče to je tako ali me provocira konstantno i to indirektno -rekao je Janjuš.
Ja njemu ne mogu ćutati na sve, moram i ja nekad da puknem, on da meni govori da bi se je*ala sa Stanislavom -rekla je Aneli.
Pa ti bi se i je*ala sa Stanislavom. A tebe Lakići šta boli uvo bre, ajde gledaj svoja posla, ušao si kao poltron. Ona je mene je*ala u mozak ovde tri meseca. Folirant je jer nema emocije ni prema kome, njoj se niko ne sviđa ona gleda samu sebe. Sad ona govori da je Lakić nikad nije uvredio, vi ste svi smradine jedne -rekao je Janjuš.
On meni da govori izađi iz rehaba, to je po meni sramno. Ja sam njemu rekla da mi smeta kad kocka i rekla sam mu da to ne radi. Mi ovde godinu dana da radimo i na kraju da on ode da prokocka, treba da budemo srećna porodica, šta će mi kocka u životu kao problem -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š