AKTUELNO

Razočarana!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević podigao je Aneli Ahmić kako bi progovorila o svom raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli šta se dešava između tebe i Janjuša? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i Janjuš so imali neke raspravice, ja sam pokušavala više puta da razgovaramo, on mi nikada nije dozvoljavao da kažem šta o9sećam iskreno, svaki put bi rekao ajde izlazi iz rehaab ovo ono. Ja razumem da je on u nekoj teškoj situaciji, kao i da je promena raspoloženja tu. Kada je on raspoložen, raspoložena sam i ja. On se sa svima sprda, ali sa mnom ne. On je meni najavio večeras da sutra Jovana spava u rehabu, Lakić kaže vi ste napraviki od sebe vezu kao ti neki pojedinci. Mi smo već zreli ljudi i nismo trebali dopustiti da se naša veza pretvori u smehoteku. Ja sam sa njim želela sve najozbiljnije, volim ga, meni će biti teško gledati njegove performanse. Ja vidim gde gleda i šta radi. Ovo mi izgleda kao da se sprda sa mnom. On je meni malopre rekao ja da me jedan je*e, a drugi da te prska - rekla je Aneli.
On mnogo laže - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam ćerku i porodicu, ja sam ušla ovde razlupana, on me nasmejavao - rekla je Aneli.
Svet nije video ovakvog foliranta - rekao je Ša.
On ovde pokušava od mene da napravi najgori. Ja volim Janjuša, ali od nas ništa neće biti - rekla je Aneli.
Devojka mi je obolela mozak svaki dan, govori mi da se muvam sa Jovanom, danas kaže moja porodica te podržava, a ti se družiš sa Majom i Jovanom. Mene je blam, ona plače u petak pre novinara, nije htela da raskine, htela je da ja raskinem. Izmišlja sve, ona mene emotivno uništila. Rasula mi je mozak, kaže meni devojka da li možemo da ostanemo u dobrim odnosima. Htela je da me ostavi. Žena ne želi da bude sa mnom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane ja njega volim, želim sa njim sve - rekla je Aneli.
Aneli je ljubomorna na Jovanu - rekao je Janjuš.
Ona danas ide da se svađa sa Stanislavom i Maja dođe kod mene i ispriča mi kako je Aneli nju prva uvredila, a ja sam sto puta govorio da ne ulazi u sukob. Danas je izgledalo da nju provocira sa Stanislavom. Ne mogu da verujem kakva sam budala. Parfem sam joj tražio jer neću da joj dam stvar koju mi je doneo dobar druga, da bi ona rekla videli smo tvoje drugove kako su ti poslali. Žena me pita ajde da ostanemo u dobrim odnosima, da se ne svađamo, ona traži idealnog muškarca, - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.