AKTUELNO

Dao svoj sud!

U toku je emisija 'Pretres nedelje, voditelj Milan Milošević dao je reč Aniti Tomić kako bi dala svoj sud o razgovoru Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Mislim da Miona ima emocije, jer da ga nema ne bi ga trpela. Ima Stanislav emociju prema Mioni kao i ona prema njemu. Oni su živeli zajedno, nije mu bila sprdnja - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ne treba da ga vređa, ali odmah saseče. Ja sam joj još jednom rekao bude li nastavila sa ovim, mene nema u ovoj priči. Neka me narod osudi, Nenad ima apsolutno pravo da kaže šta želi, meni ovo ne treba. Neću da budem u tome, hoću da sam broj jedan. To uopšte nije bila idealna veza, nije bila srećna - rekao je Ša.
Milane ja bolje da ne pričam, šta god da kažem to se tumači kao emocija. Meni se promenilo mišljenje o njemu, totalno mi je sedamnesti lik. Pre ulaska, sve mi je promenilo sliku. On uopšte nije ono što sam zamišljala - rekla je Miona

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kako Miona priča, svi misle da nije ravnodušna. Ona govori da ona ne može da prepozna Stanislava, ona daje za pravo da pomisle da je ona jako ljuta što je on sa Majom. Ti nisi odjednom shvatila da je on ženskaroš, ti si to znala. Ako je čovek posle četiri godine razvoda rešio da se smiri i bude sa tobm, sada kada je izašao iz ozbiljne veze, on nastavlja svoj život, nastavlja kako je funkcionisao. Sada slušamo nove informacije. Ša nije loš - rekao je Janjuš.
Ja sam super,ja sam lojalan, ja sam savršen. Sve što sam sumnjao sam bio u pravu - rekao je Ša.
Da li ćeš ti moći da utičeš kada ti svaki dan nešto smeta - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Raskidamo još jednom ako priča - rekao je Ša.
Raskini odmah - rekla je Miona.
Ona misli da ja to ne mogu - rekao je Ša.
Mislim da se Stanislav niko ne bi pomirio sa Mionom, ali da je Stanislav ušao malo da da znakove ili nešto, to bi totalno drugačije bilo. To bi bilo još gore - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.