AKTUELNO

Novi detalji!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da rasčivija sve intrigantne teme koje su uzburkale javnost prethodne nedelje. Stanislav Krofak otkrio je situaciju kada nije došao po Mionu kako bi je doveo u Zagreb a njoj je u tom trenutku bio rođendan, ona je jako kivna na njega zbog celokupne situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja pričala? Vidim po njegovoj faci da je ljut na mene i onda smo ušli u neku raspravu -rekla je Miona.
On je sinoć rekao da bi mu sve oprostila jer te je Nenad ponizio za života -rekao je Milan.
Ona je u takvoj fazi da Ša bude sa nekom drugom devojkom ona bi mu prešla preko svega -rekao je Stanislav.
Ja sam bio celu noć napolju, ona je mene čekala u Doboju i trebala je doći kod mene. Imali smo neki problem ispred kluba i nisam mogao da dođem po nju, nazvao sam je tad i ona je mislila da sam je prevario. Ja sam joj rekao istinu šta je bilo. Znači mogao sam da budem sa drugom ženskom u klubu i ona to ne bi znala -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Saznala bi Miona sve o tome, ja uvek sve saznam. Ja sam mogla da procenim da li je u pravu ili nije preko poziva. On je sada izjavio da me je tad isprobavao -rekla je Miona.
Ja sam na osnovu toga shvatio da je normalna devojka i da je mogu dovesti kući -rekao je Stanislav.
Ja sad ispadam kao neki predmet koji je pokušavao da pusti u promet, gledao je da li može da radi šta oće sa mnom. On bi pričao da bi voleo dete, ja sam rekla da bi još malo da pričekamo. Meni je kasnila 4 meseca jer nismo pazili -rekla je Miona.
Pa ne pravi se tek tako dete -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š