AKTUELNO

Karte su otvorene!

Učesnici "Elite" sve iskreniji u navođenju najprevrtljivih osoba u kući. Slađa Poršelina prepustila je reč Bebici.

Na trećem mestu navešću Anđela. Prevrtljv je i u prijateljstvu. Na drugom mestu navešću Lakića, na trećem mestu navešću Slađu - rekao je Bebica.
Na prvom mestu navešću malog, šugavog kremenka. Nikas ne bih pružio šansu nekome kao što je on - oglasio se Uroš Rajačić.
Na drugom mestu mogao bih da navedem Lakaru uvlakaru. Malopre je rekao da neke stvari radi iskusno. Mislim da ne iznosiš ovde svoja mišljenja, udaraš neku nasilnu kontru. Mislim da si vrlo prevrtljiv. Dobro to radiš - nastavlja Uroš Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu mogao bih da navedem Bebicu. Pored toga što peče pljeskavice, veoma je prevrtljiv u međuljudskim odnosima. Osim što si prvaljen od strane ukućana, provaljen si i od ukućana - završio je Uroš Rajačić.
Teodora Delić, izvoli - Slađa Poršelina dala je reč Teodori.
Uroš Stanić ide kako vetar duva. Boža Džons radi kako mu odgovara, od situacije do situacije. Treće mesto Tamara Tiktok - izjasnila se Teodora Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mene, prva prevrtljiva osoba je Slađa - rekla je Tamara Tiktok.
Broj dva je Lakić. Ja znam Lakićevo mišljenje o mnogim stvarima, ali ne smatram da je loša ta prevrtljivost - kazala je Tamara Tiktok.
Treća osoba je Boža Džons - završila je Tamara Tiktok.

Foto: TV Pink Printscreen

U većini slučajeva niste iskreni. Ja volim da budem direltna i iskrena za anekte. Na prvom mestu navešću Terzu. Izvređa ljude najstrašnije, pa komunicira s tim ljudima - počela je Lejdi Di.
Na drugom mestu navela bih Anitu. Druži se sa ljudima o kojima nema lepo mišljenje - nastavila je Lejdi Di.
Na treće mesto bih stavila Snežu. Prevrtljiva je u odnosu sa Lakićem. Kad joj odgovara ona je s njim super, kad ne onda ga napada - završila je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu Nikola Lakić, ali jasna mi je njegova igra i šta pokušava - rekla je Anđela Šparavalo.
Druga osoba je Uroš Stanić. Dobar je sa svima, nakon toga izaziva ljude. Šlihta se svima - nadovezala se Anđela Šparavalo.
Treća osoba je moj bivša drugarica Slađa - Ispala je u mnogim situacijama prevrtljiva sa mnom, tako što je manipulisala - završila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu ću da navedem Aneli. Bacila je oko na Stanislava, sad to pokazuje prema ponašanju prema Janjušu. Meša se u odnos Maje i Stanislava, jer hoće da smuva Stanislava. To je tip muškarca koji nju privlači - objasnila je Sneža.
Drugo mesto je Uroš Stanić. Čas ovako čas onako, to svi znaju - nastavila je Sneža.
Na prvo mestu Nikola Lakić u odnosu sa mnom - završila je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam prevrtljiv. Ima obvde dosta ukućana koji su prevrtljivi. Neću da im dajem na značaju - počeo je Uroš Stanić.
Na trećem mestu je Bebica. Na trećem mestu, isto Ivan Marinkovic. Isti koš. Bebica je hteo da me diskvalifikuje - nastavio je Uroš.
Ivan Marinković takođe je prevrtljiv. Vidimo kako se ponašso prema Aniti i Anđelu. Izgovarao mi monstruozne reči. Ivan i Bebica mrtva trka. - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu Maja Marinković. Grizla me, šerpu mi je bacala na glavu. Ja to ne opraštam. Proganja me. Umesto da uživa sa dečkom kog ne voli, oni proganjaju mene - govorio je Uroš.
Ša i Miona,neću ih navesti, iako bi oni to hteli. Na prvom mestu Bora Džons, moj bivši partner. Kajem se što sam se mazio s njim, kajem se što sam imao bilo kakvu komunikaciju s njim - priznao je Uroš.
Meni mlakonje ne trebaju, već muškarci. Ti si jako prevrtljiva osoba. Obećaš mi kule i gradove, pa sve to srušiš. Moj najveći blam. Ćao - Uroš je napao Božu.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.