AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije, a takmičari Elite večeras biraju između potraka Slađe Laziž Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Naredna koje ja nominovala bila je Anita Stanojlović.

Što se tiče Stanislava i dalje imam isto mišljenje. Malo se promenilo njegovo ponašanje, ali komunikacijam nam je ista. On je veoma kulturan. Miona je moja najomiljenija, moja najbolja drugarica u kući, najmoralnija, i najviše je volim, ona nema ovfde nijednu grešku, uvek ću biti uz nju. Iskreno što se tiče nje i Ša, on mora da je pusti jer i njega gledaju kod kuće - rekla je Anita.
Ona meni ovo ne priča - dodao je Ša.
Njemu ne odgovara moje druženje sa Mionom - govorila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću prepričevati ono što radi - dodao je Ša.
Ja sam njemu rekla da mora da je pusti da vidi šta će ona uraditi. Ša je rekoa pre dva petka da ja njima ne želim loše, a tvrdim da njemu treba starija žena. Ja smatram da oni nisu jedno za drugo. Ja milsim da bi Ša zabranio Mioni da se drzći sa mnom
Ona sama treba da zna ko joj je priajtelj - dodao je Ša
Ona nema pravo blati Stanislava, a ona na sve načine pokušava da se opravda. Ša stalno krivi devojke za njegov odnos, a on krivi sve devojke. Miona ima emociju, a on se te emocije plaši. - rekla je Miona.
Lažeš, ti to nisi rekla, rekla si da se Miona plaši emocija koju ima - rekao je Ša.
Ja neću da se svađam sa Ša, jer on može Mioni da zabrani da se družimo nas dve. Ostavljam Mionu, šaljem Stanislava. Smatram da Miona nije za Ša - dodala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.