AKTUELNO

Odbrusio joj!

U toku je emisija 'Pitanja novinara' ispred redakcije Pink.rs novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Stanislavu Krofaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene oni ne zanimaju, ja gledam sve ovde i to se pogrešno tumači, ne zanimaju me baš ni malo. Kad smo prvi dan počeli Maja i ja video sam da se Miona opustila, ne znam šta bih ti rekao na to sve. Moj zaključak je bio da je još uvek sumnjala i da je imala nadu u mene i onda se opustila kad je videla da me više ne zanima. Ja sam rekao od prvog dana da je ona za mene završena, ja sam takav kad presečem to je gotovo. Njihov odnos mene ne zanima ja samo moram komentarisati ono što me vi pitate, ja kad vidim da se ona meša i komentariše shvatam da joj nije totalno svejedno, znam da ona mene gleda i da padaju pogledi -rekao je Stanislav.
Ko bre gleda u vas, jel si ti normalan, to samo ti vidiš jer nas provociraš konstantno -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to šro je ona uporedila sebe sa bivšom ženom a Majom sa kombinacijama? -pitao je Darko.
Ja sam moju ženu voleo i posle razvoda sam se provodio, nakon toga sam se smirio i želeo da imam nešto ozbiljnije sa nekim tad sam upoznao Mionu. Ona je želela sad da ponizi Maju a da digne sebe. Meni deluje da i dalje ima emociju prema meni, možda joj je krivo što sam ja ušao u vezu i da je sad ljubomorna na Maju -rekao je Stanislav.
Jel vidiš da i Stanislavu deluje da imaš neku emociju prema njemu? -rekao je Darko.
Valjda on može da ukapira da li imam emociju a ne da kaže da mu tako izgleda, to nije tačno -rekla je Miona.
Maja i ja smo tek ušli u vezu, odgovara mi sve na njoj. Ne može ona meni da daje savete neka gleda sebe, šta ona misli da ona može da govori o mojoj porodici, neka brine o svojoj porodici i ono što im je uradila -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š