AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Markom Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti se čini da je Miona želela da kaže da je Miona želela da omalovaži odlazak Stanislava kod njenih roditelja? - upitao je Darko.
Da. Rekla je da je jednom došao u Kragujevac, a on je bio više puta. Ona ove proziva Maju, govori kako je njen odnos sa njim još uvek nikakav, a time govori sve. Ako joj nije stalo do Stanislava, što ga toliko komentariše? Nije mi jasno ni šta Miona radi pored Ša, ako joj neke stvari smetaju. Mionu više zanima odnos Maje i Stanislava, nego njena veza - dodao je Đedović.
Majo, pričala si sa Stanislavom i rekla je ona izblamirala sebe pred nacijom - kazao je Darko.
Njeno izlaganje o meni i Stanislavu je bilo odvratno. Pokušala je da me omalovaži na svaki način. Ne treba se plašiti žena kao što sam ja, nego ovih finih, koji su oliši. Ona je obična vašarska pevaljka. Njena energija i sve ukazuje na to da je jako loš čovek. Ne poštuje svoju porodicu. Ša se ne ponaša normalno, ali je takav zbog nje. Ona je jedno obično zlo. Može ona da izađe iz sela, ali selo iz nje nikad. Ne omalovažavam seljake, ona je seljančura, karaterna osobina. Željna je svega, zanela je svetla velikog grada. Ona bi s komšijom varala. Ona je jedna nesigurna devojka - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.   

Autor: S.Z.