AKTUELNO

Biće haosa!

Nominacije Odabranih su počele, te je tako prvi reč dobio Anđelo Ranković.

Ima mnogo ljudi koje ne mogu da gledam očima. Realno je da više želim da vidim leđa Buđoli i Buđolini, isto tako ne mogu Bojanu da gledam očima...Ove nedelje bih nominovao Ivana Marinkovića, preskočen je, tako da mislim da imamo prava da nominujemo njega. Najzlobnija je osoba ovde, isto tako i njegova Buđolina koja je aludirala Janjušu na njegovu tragediju kada je rekla: "Plakaćeš ti opet". Zla je koliko i on. On je neko ko priča da je Majin posao da se je*e ovde, a onda joj kaže da je najbolja i da je njena veza top - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Saglasan sam sa Anđelom, nominujem Ivana Marinkovića, perfidan je, pokvaren, videli smo šta je pokušavao, ničim izazvan je napao i Žanu, sećamo se kakve gnusne laži je govorio njoj. Degradirao je sve samohrane majke, majke njegove dece, iznosio je ovde neke stvari za koje smatram da je i to laž, na osnovu svega ovde što smo videli, za njegovu bivšu ženu Gocu...Obratio bih se Mileni i rekao bih joj da je njena odabrana ekipa uz nju u ovim teškim trenucima i da smogne snage da se vrati, da izguramo ovo muški do kraja. Nedostaje nam mnogo, nekome rijaliti kolega, nekome rijaliti drugarica, nekome prijateljica, a nekome smisao svega ovoga - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković, njegova lepša polovina Jelena, muljavi žutokljlunac Munjez, čim su zajedno i imaju teme, znači da su itekako slični. Svaki normalni čovek bi podžrao promene iz prošle sezone, ubedio je i mene i gledaoce da je pokušao da promeni odnos sa biološkom majkom njegovog deteta, Miljanom. Pokazao je, lažno, tu njegovu bolju stranu. Ja ih doživljavam kao genetski otpad muškog roda, takve kao on. Zbog takvih kao što je on, puna su sirotišta napolju...Ove sezone su pokazali i on i njegova lepša polovina da nisu nikome prijatelji. Jedina čestitka koju je dobio je bila čestitka od njegove lepše polovine, Jelene. Za mene je i ona genetski otpad ljudskog roda, jer kad neko može da bude sa Ivanom Marinkovićem, nije ništa različitija. Moja ćerka za mene misli da sam najbolja majka na svetu, pokazao je ovde da je jako sujetan i iskompleksiran. Sve shvatam i rijaliti, ne znam da li shvataju da ovaj rijaliti ne traje večno... Ja nominujem Ivana Marinkovića - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.