AKTUELNO

Veza pred krahom!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditelj je Ivana Šopić. Ona će zajedno sa učesnicima pogledati snimke ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Anđelo Ranković zamera Aniti Stanojlović zbog toga što pije alkohol, ona ponovo izljubomorisala na Gocu krupijerku.

Ja Gocu poznajem sedam godina, normalno je da imam poštovanja prema njoj, totalno je suludo pomisliti na tako nešto, treba da razmišlja šta priča i čime se bavi, meni je suludo i nije normalno. Totalno ludilo i zato joj se ja nasmejem jer je presmešno i van svake pameti. Danas sam pod tenzijom i nervozan sam i besan, a i kako da ne budem ljut. Stalno joj govorim stani i skloni se, pričaćemo posle, nećemo da gurnemo pod tepih, ona samo ludi i pravi scene. Ona kaže da smatra da je pogrešila i da se istripovala
Mene je izbacilo iz takta to što se on meni nasmejao, provalila je Aneli kad se pričalo o svingeraju da se isto nasmejao -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se smejem kad su neke gluposti u pitanju i kad se blamira na taj način. Nju ljuti svaki njen psmeh, meni je smešna svaka njena reakcija i tako neke blamantne stvari. Ona se duri za svaku situaciju, kad god joj kažem da stane ona me ne posluša -rekao je Anđelo.
Nemam šta da kažem, bolje mi je da ćutim. Ne znam šta je meni očigledno postoji neki problem, on ne shvata da ja imam neki problem u glavi, on mene ne kapira i očigledno ne možemo da se dogovorimo -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š